Sint theatershow 2015

U regelt dit jaar het sinterklaasfeest en u wilt graag eens wat anders, verfrissend en nieuws? We hebben weer een spannend verhaal dit jaar!

Sint en Piet en het geheim van de verdwenen mantel

Juffrouw Poets is er helemaal klaar voor. Ook dit jaar heeft de Sint ervoor gekozen de Avenue als zijn tijdelijke verblijfplaats te kiezen en ze is druk doende alles op tijd af te hebben. Als de kinderen en papa’s en mama’s al binnenkomen is dat wel even lastig, maar vooruit… Niets lijkt een gezellig feestje in de weg te staan. Dan komt Piet binnen!! Oh jee, wat een hoop spullen, wat een gedoe en …..wat een rommel. Juffrouw Poets wordt er helemaal wanhopig van. Zo is de boel nooit op tijd klaar voor de komst van Sint. Iedereen loopt door elkaar en het wordt één grote bende. Gelukkig is de Sint er nog niet. Als alle problemen opgelost lijken te zijn, klopt hij aan en wandelt naar binnen…. Maar wat is dat nou? Jongens en meisjes, papa’s en mama’s , is dit goed?? Nee, dit is helemaal niet goed. Hoe moet het feest nu verder? Sint is, om het voorzichtig uit te drukken, niet helemaal compleet. Tijd voor actie! Samen met de Sjiwawas, juf Poets en al het publiek in de zaal moeten Piet en zijn collega’s aan de slag om alles weer recht te trekken. Gaat het lukken en kan het grote Sint feest doorgaan?

 

SjiwawasEen origineel Sinterklaasverhaal met de échte Sint en Piet in de hoofdrol, met daarbij muzikale ondersteuning van kindermuziektheater De Sjiwawas, een band bestaand uit vijf muzikanten en een zangeres en theatermakers ‘de Tentoonstellers’. Een compleet op elkaar ingespeeld swingend team dat gaat zorgen voor een daverend en onvergetelijk Sinterklaasfeest.  Van begin tot eind zullen de kinderen meegetrokken worden in het verhaal dat bij binnenkomst direct begint. Wat bieden wij uw organisatie. U boekt ons en bent vrijwel klaar met regelen.

 

U krijgt:

Een anderhalf uur durende interactieve show met sint, pieten en muzikanten

  • Strooigoed en locatie
  • Meet & greet met Sint en Piet

 

Dit jaar spelen we de show in theatersalon de Avenue in Breda, een fantastische locatie waar we uw bedrijf graag ontvangen. Er lopen al wat pietjes rond die de kinderen vermaken tot de show begint, terwijl de ouders lekker van een kopje koffie met wat lekkers genieten. Het enige waar u voor hoeft te zorgen zijn de kadootjes, die na afloop door de Sint zelf in zijn schatkamer worden uitgedeeld. Kijk hier voor het actuele boekingsoverzicht of neem contact met ons op. Vol verwachting klopt ons hart…

 

Get Adobe Flash player